Hyvä arki valmennus Ninnimoi vuosikalenteri - tärkeintä tammikuussa
Kaikkea hyvää uuteen vuoteen 2024

Millaisissa fiiliksissä sinun alkuvuotesi on lähtenyt liikkeelle?

Alkuvuosi on ollut itselleni unelmoinnin ja tavoitteiden asettamisen aikaa. Merkitykselliseltä tuntuva perusarki tuo hyvää tullessaan. Tunnen kiitollisuutta ihmisistä lähelläni. Iloa minulle tuottaa just nyt liikunnan ja treenien sujumisen aikaansaama fiilis.

Tammikuussa olen halunnut kiteyttää sitä, mitä kohti tänä vuonna haluan kulkea ja mitä tavoitella ja miten aion siinä edetä ja onnistua.

Mitä sinä olet kirjoittanut tai kirjoittaisit nyt Ninnimoi kalenterin kuukausinäkymän Tärkeintä tammikuussa -kohtiin?

  • Hyvää tuovat asiat:
  • Ilon ja kiitollisuuden aiheet:
  • Tavoitteet:
  • Eteenpäin vievät valinnat ja teot:

 

Oletko jo pohtinut, mikä sinulle on koko vuoden näkökulmasta tärkeää ja mitä haluat arkeesi tavoitella?

Hyvä arki valmennus Ninnimoi vuosikalenteri - tärkeintä tammikuussa

Opintoni & valmennuspalvelut

Aloitin viime keväänä ratkaisukeskeisen LCF sertifioidun valmentajan (LifeCoach) opinnot Valmentamo’ssa. Tämä opintojen vuosi alkaa vähitellen kääntyä loppusuoralle. Minulla on tarkoitus valmistua opinnoista tänä keväänä. Siinä samalla olen kutkuttavasti uuden kynnyksellä Ninnimoin suhteen.

Valmentaminen on ollut mukana työarjessani noin vuodesta 2019 eteenpäin ja ratkaisukeskeisen valmentamisen opinnot tuovat työhöni uutta. Osallistun kevään aikana myös urheiluvalmentajille suunnattuun psyykkisen valmentamisen koulutukseen ja mietin LCF Master opintoihin jatkamista. On tulossa tosi inspiroiva kevät.

 

Oletko koskaan ajatellut, että voisit kokeilla valmennusta päästäksesi kohti sinulle merkityksellisiä tavoitteita?

Teen nyt viimeisiä harjoitteluja opintoihini liittyen ja siksi saat nyt minulta valmennusta edulliseen harjoitteluhintaan. Valmennus voidaan toteuttaa etänä videoyhteydellä tai Ninnimoin toimitiloissa Vuokatin Snowpoliksella. Olet lämpimästi tervetullut omana itsenäsi valmennukseeni.

Minun tarjoama valmennus on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto. Valmennus ei ole terapiaa, mutta se voi toimia sen rinnalla, jos koet voimavarasi siihen riittävän. Valmennuksessa ei ole myöskään kyse siitä, että minä jakaisin sinulle neuvoja siitä, kuinka sinun tulisi elää elämääsi. Minun missio on, että jokainen voisi elää sopivaa, merkityksellistä ja itselle hyvää arkea.


Hyvän arjen valmentajana olen sinua varten.

🌱 Kysyn ja kannustan.

✨ Olen läsnä ja kuuntelen.

🫶 Olen luottamuksen arvoinen ja kunnioitan.


Tarvitsemme ihmisiä kulkemaan rinnallamme. Valmentajana minä voin olla tukenasi polullasi, auttamassa sinua löytämään sisäisen ilon, valon ja voiman, jotta saat arkeesi enemmän sitä mikä tuo sinulle hyvää. Valmennukseni keskittyy tähän hetkeen ja siihen, miten pääset arjessasi eteenpäin kohti sinulle merkityksellisiä tavoitteita. On kysymys sinun ainutlaatuisesta elämästäsi, siitä mikä sinulle on tärkeää.

 

Ninnimoi harjoitusvalmennukset löydät Ninnimoi kaupasta

Hyvä arki -valmennus®

Hyvä arjen ajanhallinta -valmennus®

Hyvä liikkujan & urheilijan arki -valmennus®

Hyvä yrittäjän arki -valmennus®

Ninnimoi kaupassa onnistuu myös oman valmennuksen varaus.
(Harjoitusvalmennuspaikkoja on rajoitettu määrä.)


Mitä ajatuksia sinulla heräsi?

Haluaisitko
kysyä minulta jotain?

Olen täällä. Ole utelias ja kysy.
Lähetä viesti somessa tai alla olevalla lomakkeella: