Joulukortti Ninnimoi - joulutuotteet
Ilahdutetaan kortilla

Nyt tulee UUSI hyvän mielen Ninnimoi juttu! Toteutin ensimmäisen ilahdutustempauksen lokakuun lopussa ja nyt Ninnimoin somessa on käynnissä seuraava. Minusta tämä on ihana idea. Lähdetkö sinä mukaan ilahduttamaan kortilla.  

Ilahdutetaan kortilla, mutta ketä? 

Yksi Ninnimoi teksteistä kuuluu näin: ”Kun voit tehdä ihan mitä vaan, tee hyviä juttuja.” Hyvien juttujen tekeminen itsellemme on tärkeää hyvinvointimme näkökulmasta. Myös sillä on tutkitusti hyvinvointivaikutuksia, että teemme hyviä juttuja toisille, ventovieraallekin. Sopiva määrä hyvien asioiden tekemistä toisille voi olla vaikutukseltaan samaa luokkaa vaikkapa verenpaineemme laskulle, kuin säännöllisen liikunnan aloittaminen tai terveyttä edistävän ruokavalioon vaihtaminen. Hyvän mielen tuottaminen toisille voi olla siis yksi hyvinvointitekijöistämme. Hyvän tekemiseen, kuten hyvää tekevään liikuntaankin, on tärkeä löytää itselle sopivia tapoja sekä kohtuullisuutta, ilman ääripäihin heittäytymistä. On tärkeää osata sanoa itselle merkityksellisellä tavalla asioille ”kyllä kiitos” ja ”ei kiitos”.

Mitä sinä sanot tästä? Ilahdutetaanko kortilla?

Ninnimoin somessa (Ninnimoin Instagram & Ninnimoin Facebook) laitetaan säännöllisesti hyvä kiertämään ja ilahdutetaan kortilla. Homma menee näin: Tykkää julkaisusta ja kommentoi ”Minä tiedän, ketä ilahdutetaan kortilla.” (tai jotain muuta millä ilmaiset, että olet mukana). Osallistumisaika ilmoitetaan jokaisen ”Ilahdutetaan kortilla” julkaisun yhteydessä. Saat tägätä ja haastaa kaverinkin jakamaan hyvää mieltä. Arvon julkaisuun kommentoineiden kesken yhden, jonka kanssa lähetetään yhdessä yksi kortti. 

Haluaisitko 

👋  kiittää lähikaupan työntekijää siitä, että hän tervehtii iloisesti jokaisella kauppakäynnilläsi?

👍  sanoa miten paljon auttoi, kun sait apua naapuriltasi?

🙌  kertoa, miten hyvää työtä työkaverisi tekee?

👏 pukea sanoiksi, miten paljon arvostat lastesi hoitopaikan/koulun aikuisia?

🫶  muistuttaa ystävääsi siitä, miten paljon hän sinulle merkitsee?

🙏  valaa uskoa elämäsi ihmiselle, joka on haastavassa tilanteessa?

✍️  kertoa kortin viestillä jotain muuta, joka tuo tullessaan vastaanottajalle hyvää – lähetetään kortti terveyskeskuksen siivoajalle, kunnan puutarhurille, pomolle, paikallisbussin kuskille tai vaikka presidentille. 

Jos onnetar osuu kohdallesi, homma toimii näin:

👩‍💻  Olen sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä yksityisviestillä Ninnimoi Design profiilista. 

📝  Toimita vastausviestissä korttiin tulevan viesti ja (suomalainen) postitusosoite. En pyydä koskaan kirjautumaan mihinkään, enkä toimittamaan mitään muuta tietoa.  

🔢  Viesti saa olla maksimissaan 200 merkkiä. 

🌸  Saat toivoa ninnimoi.fi malleista kortin.

✍️  Kirjoitan kortille viestisi ja lähettäjäksi sinut & mukana ilahduttamassa Ninnimoi.fi

📫  Postitan kortin antamaasi osoitteeseen. 

💌  Kirjoitan vain hyvää mieltä eteenpäin vieviä viestejä ja pidätän oikeuden olla lähettämättä, jos katson ettei se mielestäni täytä kriteerejä. 

Laitetaan hyvä kiertämään ja tehdään tästä ihana yhteinen Ninnimoi tapa. 🤩✨

Voit osallistua tämänkertaiseen ilahduttamistempaukseen TÄÄLLÄ.

Juttulähde: https://yle.fi/a/3-9924381