Ammenna energiasi siihen, mihin voit vaikuttaa. Ninnimoi postikortti
Ammenna energiasi siihen, mihin voit vaikuttaa

 

Ninnimoi sai alkunsa vuonna 2015, joten kirjoittaessani tätä, Ninnimoi on jo yli kahdeksan vuotta vanha ”juttu”. Siihen mahtuu monenlaista yrittäjän elämässä. Ninnimoin tarina on ollut tovin matalalennossa. Toivottoman pitkään kestäneet haastavat ovat vaikuttaneet luovaan tekemiseeni. Kaikella sillä tiedolla varustettuna mitä minulla nyt läpikäymäni jälkeen on, on tietenkin helppo nähdä ne kaikki kohdat, joissa olisin voinut olla vahvempi ja viisaampi. Mutta olen oppininut paljon ja se onkin valoisa näkökulma, että aina on mahdollista oppia, kasvaa ja kehittyä.

Tasapainoillessani arjessa, olen palannut yhä uudelleen tämän Ninnimoi lauseen ääreen:
”Ammenna energiasi siihen, mihin voit vaikuttaa.”

Meillä ei ole kuin tämä hetki, taaksepäin ei voida mennä ja tulevasta ei ole yhtään lupausta.

Minulle on ollut tarpeellista selkiyttää elämänmyllerrysten jälkeen omaa yrittäjyyttäni ja olen saanut siihen hyvää valmennusapua. Olen halunnut vahvistua ja vahvistaa osaamistani. Olen halunnut kirkastaa ajatuksiani ja pysähtyä perusasioiden ja sen kysymyksen äärelle, mitä oikeastaan haluan tavoitella työssäni ja mitä valintoja tekemällä selviän eteenpäin. Rehellisyyden nimissä, ylitsepääsemättömiltä tuntuvien haasteiden edessä on tehnyt myös monta kertaa mieli luovuttaa.

Paljon hyvää on tapahtunut ja tulee vielä tapahtumaan. Vaikka haasteita on edelleen ratkottavana, elämä on kulkenut oikeaan suuntaan. Hyviä ihmisiä on ympärilläni. Se on ollut iso asia ja on päivittäinen kiitollisuuden aihe. Ja vaikka tietyt asiat ovat saaneet luottamustani itseeni ja luovuuteeni karisemaan, niin tiedän myös, ettei se ole pysyvä tila ja minulla on mahdollisuuksia vaikuttaa luomisvoimaani. On ollut tärkeää pyähtyä ajatuksen äärelle siitä, mikä on tärkeintä juuri nyt.

Sinun polku on johtanut tänne, kun luet juuri nyt, juuri tätä. Kiva, että olet siinä. 

Kun aloitin rakentamaan uutta ninnimoi.fi sivustoa, halusin saada aikaan kädenjäljelläni jotain toimivaa ja hyvää. Humahdin epämukavuusalueelleni – onnistuin ja epäonnistuin sen sata kertaa. Mutta nyt rohkenen jo avata sivut.

Ninnimoin nettisivujen tavoitteena on olla hyvän mielen juttujen koti. Toivon Ninnimoi.fi sivuston tarjoavan sinulle ajatuksia ja keskustelua herättävää sisältöä, elämänmakuista hyvää mieltä ja aitoutta haastavienkin aiheiden äärellä sekä iloa ja inspiraatiota visuaalisuudesta. Toivottavasti myös verkkokaupassa asioimisesta tulee sinulle sujuvaa ja miellyttävää. 

Olisi arvokasta kuulla kokemuksesi uusista sivuista.

Voisiko joku asia olla paremmin?

Ninnimoi.fi sivusto on uuden kasvun ja kehittymisen poluilla – mihin kaikkeen se vielä yltääkään.

Lue lisää Ninnimoin tarinasta.

Kaikkea hyvää
toivottelee Ninni