Ninnimoi läsnäolo, rentoutus, valmennus
Hyvä arki

Minä ajattelen, että hyvässä arjessa tavoitellaan itselle sopivin askelin sellaisia juttuja, jotka tuovat tullessaan meille jotain tärkeää. Hyvä arki alkaa sydämestä, omien tärkeimpien arvojen tunnistamisesta ja niiden pohjalta elämän valintojen poluilla elämisestä. Hyvän arjen energia kiertää ympärillemme – ihmisiin ja yhteisöihin. Hyvä arjen kokonaisuus on sellainen, jossa palautuminen tasapainoon tapahtuu sopivassa ajassa.

Hyvässä arjessa on tärkeää kantaa oma vastuu ajattelustaan ja valinnoistaan, mutta on myös tärkeää tarvittaessa pyytää ja ottaa vastaan apua päästäkseen sopivaa arjen tilaa kohti. Hyvä arki on itselle sopivin askelin elämässä eteenpäin menemistä, asioiden ja vaihtoehtojen selvittämistä sekä toimeen tarttumista, kokeilemista, pieleen menneestä oppimista, tärkeiden arvojen ja syvimpien unelmien ääreen palaamista. Hyvä arki on haastavan yli itsen vaalimista ja työläidenkin vaiheiden valitsemista, jotta voisi hyvin.

Hyvä arki on kiitollisuutta olevasta, rakkaudella valitsemista, itseen luottamista, hulluttelua, itsen likoon laittamista, iloitsemista, läsnäolemista, onnen hetkissä olemista, kyynelvirtojen sekä vaikeiden tunteiden tuntemisen jälkeen eteenpäin menemistä, uudelleen toimeen tarttumista. Hyvässä arjessa on toivoa – se mihin uskoo on voimakkaampi, kuin se mitä pelkää. Hyvä arki on yhdessä enemmän.

Jos mietit valmennusta vaihtoehtona elämäntilanteessasi eteenpäin menemiseen, voit lukea lisää valmennuksestani täältä ja palveluistani täältä

Alla muutamia palautteita, joita olen valmennettaviltani saanut. Kuvaa klikkaamalla näet kuvan tekstin suurempana.

Haluaisitko kysyä minulta jotain?

Voit ottaa yhteyttä minuun – luottamuksella ja matalalla kynnyksellä. Lisäksi voit laittaa viestiä, jos haluat varata ajan ilmaiseen 20 minuutin tutustumis- ja jutteluhetkeen etänä tai Vuokatissa. Valmennuksen voit varata vielä maaliskuun ajan edulliseen harjoitteluhintaan Ninnimoi.fi verkkokaupasta.

Olen täällä. Ole utelias ja kysy yhteydenottolomakkeella tai lähetä viesti somessa:

Ninnimoi.fi Instagram
Ninnimoi.fi Facebook

Hyvä arki valmennus® -vaihtoehdot löydät Ninnimoi kaupasta.

 

Hyvän arjen puolella

Ninni