Previous slide
Next slide

Seuraa, tykkää ja osallistu Ninnimoin somessa

Ninnimoi tuotteilla on Avainlippu ja Design from finland -merkit.

Suomalainen työ, Avainlippu ja Design from Finland -merkki
Ajannhallinta, valmennus Ninnimoi

Hyvä arki

”Arjen pienet valinnat muodostavat elämän suuria kokonaisuuksia.” Tärkeintä on aloittaa ja ottaa ensimmäinen askel. Pienikin hyvinvointia lisäävä valinta arjessa parantaa elämänlaatua, kun se toistuu säännöllisesti päiviä, viikkoja, kuukausia, vuosia. Minun tavoitteeni valmentajana on työskennellä tukenasi kohti vahvempaa arkista hyvinvointia.

Mitä on sinulle arjessa tärkeää? Mikä valinta, jonka voit tehdä nyt, saa sinut voimaan paremmin tänään ja huomenna?

Ninnimoi hyvä arki -valmennus on läsnäoloa, rohkaisua, luovillakin tavoilla oivalluttavaa ja viet tärkeät tavoitteet toimintasuunnitelmiksi arkeesi. 

Ammenna energiasi siihen mihin voit vaikuttaa.

Elämän polut ovat mutkaisia, emmekä voi vaikuttaa kaikkeen siihen, mitä ympärillämme tapahtuu. Mutta se mihin voimme aina vaikuttaa, on oma suhtautumisemme ja kuinka toimimme. Valmennukseni ytimessä on sinun polku – sinun toiveet, tavoitteet ja voimavarat.

Olet lämpimästi tervetullut Ninnimoin valmennuksiin omana itsenäsi. Valmennuksen tavoite on luoda luottamuksellinen ja turvallinen yhteistyösuhde kanssasi. Läsnäolevassa, rohkaisevassa ja luovillakin tavoilla oivalluttavassa valmennuksessa voit jakaa ja käsitellä valitsemiasi asioita.

Valmennuksessa autan kirkastamaan sinulle tärkeät ja merkitykselliset asiat kysymyksin ja sopivien tehtävien avulla. Viet oivallukset ja opit, voimavarasi ja sinulle sopivat toimintatavat huomioiden, motivoiviksi tavoitteiksi ja toimintasuunnitelmiksi arkeesi. Kannustan ja iloitsen kanssasi onnistumisista ja edistymisestä sekä autan kehittymään haluamallasi tavalla ja tahdilla edelleen. Valmennus auttaa sinua parantamaan itsetuntemustasi sekä oivaltamaan, miten muutos arjessasi on mahdollinen.

Ammennan työssäni

 • graafisen suunnittelijan luovuutta ja visuaalista hahmottamista
 • Life coachin taitoja läsnäolosta ja tavoitteita kohti etenemisestä
 • valmentajan ymmärrystä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista
 • polkujuoksijan merkityksillisistä luotoyhteyden sekä mielen ja kehon voiman kokemuksista
 • yrittäjyyden kokemuksesta
 • elämänkokemuksista
 • vahvoista verkostoista

Unelmoi, mee, tee ja heitä kuperkeikka.

Unelmoitpa pieniä tai suuria, mene ja tee unelmien eteen asioita. Ei ole niin pientä askelta, etteikö sitä kannattaisi ottaa.

Oletko miettinyt, mitä tapahtuu, jos et tee toivomasi suhteen mitään? Mitä se tarkoittaa arjen hyvinvoinnissasi viikon, kuukauden, vuoden tai 10 vuoden päästä? Entä jos teet nyt heti jotain pientä toivomasi edistämiseksi? Millaiset vaikutukset sillä on viikon, kuukauden, vuoden ja 10 vuoden päästä?

Valmentajan tuella voit määritellä juuri sinulle sopivien askeleiden ottamisen eteenpäin omalla polullasi. Yksi asia kerrallaan eteenpäin meneminen riittää ja saat arkesi muutokset kestävälle pohjalle. Valmentaja voi auttaa sinua kirkastamaan sen, mikä on tärkeintä sinulle juuri tässä hetkessä. Mitä vaikutuksia esimerkiksi arjen ajanhallinnan saamisella sopivaan tasapainoon, voisikaan olla hyvinvointiisi ajan kuluessa?

Matkan varrella tulee yksi jos toinenkin ”kuperkeikka”, mutta niistä jokaisesta voi oppia jotain uutta. Ajattele, ettei epäonnistumista ole olemassa, on vain tilaisuuksia oppia ja tehdä asioita toisin. Aina voi yrittää uudelleen. Mikä onnistui, mikä olisi voinut mennä paremmin, mihin voin vaikuttaa ja mikä on polullani seuraava askel, jonka otan? Siinä tulee hyväksi, mitä harjoittelee.

Elämän ”kuperkeikat” ovat myös sitä, ettei ota itseään ja elämää turhalla vakavuudella – iloitse pienistä, hullutele ja ennen kaikkea nauti elämästä nyt eikä ”sitku”.

Mitä sinulle tarkoittaa hyvä arki?

Arkea on lasten lapsuus, nuorten nuoruus ja arki aaltoilee omanlaisena aikuisuuden eri elämänvaiheissa. Arki on tekijänsä summa.

Ajattelen valmentajana, että muutumme ja maailma ympärillämme muuttuu läpi elämän. Arki on tasapainoilua ja oma kasvu arjessa elämänmittainen. Kun satsaat itseesi ja arjen hyvinvointia lisäävään tekemiseen, on sinulla voimavaroja palauttaa tasapainosi elämän töyssyissä hyvän resilienssin avulla.

Mitkä ovat sinulle juuri nyt tärkeimmät arjen elementit? Onko arjessasi joustavuutta ja tasapaino on helppo palauttaa arjen haasteissa vai saako pienikin haaste tasapainon tolataan pitkäksi aikaa? Mitä valintoja tekemällä voisit parantaa edellytyksiäsi voida paremmin arjessasi?


Voit hyödyntää Ninnimoi valmennusta esimerkiksi

 • kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi
 • parantaaksesi ihmissuhteitasi
 • vaikuttaaksesi työarkeesi
 • vahvistaaksesi omaa kasvuasi
 • selkeyttääksesi arjen ajanhallintaa
 • luodaksesi lisää tasapainoa elämääsi
 • selvittääksesi mitä todella haluat arjeltasi.

Mikä on sinulle aidosti tärkeää? Elätkö arvojesi mukaista arkea vai kaipaatko muutosta?

 

Nina tasapaino, Ninnimoi valmennus

Miten sinä voit arjessasi?

Elämä on jatkuvassa muutoksessa eri elämänvaiheista ja -tilanteista toiseen. Toiset elämänvaiheet ovat haastavampia kuin toiset ja vaativat meiltä henkistä kapasiteettia ja kasvua. Toiset elämäntilanteet vaativat pysähtymistä ja tietoisia valintoja vaikkapa elintavoissamme. Joihinkin asioihin emme voi vaikuttaa. Meillä on kuitenkin aina mahdollisuus vaikuttaa omaan ajatteluun, valintoihimme ja siihen mitkä asiat priorisoimme sekä siihen kuinka toimimme. Elämänmuutosten tekeminen vaatii aikaa ja lempeää tarmokkuutta ja armollisuutta, tukeakin. Ennen kaikkea pysyvien elämänmuutosten aikaansaaminen kaipaa itsensä arvostamista ja tahtoa tehdä omaa hyvinvointia ja elämänlaatua parantavien asioiden eteen töitä. Samoja asioita toistamalla ei voi odottaa erilaisia tuloksia. On valittava se mille sanomme kyllä ja minkä haluamme säilyttää, ja mille sanomme ei ja minkä täytyy muuttua.

Nina "Ninni" Repo

Graafinen suunnittelija, valmentaja ja LCF Life Coach

”Hyvän arjen voimavaravalmentaja ja
luova hyvän mielen juttujen tekijä.”

Minun tavoitteeni valmentajana on työskennellä tukenasi kohti vahvempaa arkista hyvinvointia – sinulle hyvää arkea.

Olen itse ollut elämäntilanteissa, joissa olen tehnyt muutoksia voidakseni paremmin ja toisaalta tilanteissa, joissa ei ole ollut muuta mahdollisuutta kuin muutos. Ymmärrän, etteivät ne paikat elämässä ole helppoja, olipa kyse kuinka tarpeellisesta tai akuutista muutoksen tarpeesta tahansa. Olen saanut tukea ja apua ja se on iso kiitollisuuden aihe. Onneksi oppiminen ja oma inhimillinen kasvu on mahdollista läpi elämän.

Elämä on jatkuvassa muutoksessa – me itse muutumme elämän varrella sekä maailma ympärillämme muuttuu. On tärkeää tehdä itselle merkityksellisiä ja omaan elämäntilanteeseen sopivia valintoja arjessa. Oman valmentajan tuella voit pysähtyä elämän hetkissä tärkeiden avainkysymysten äärelle. Voit esimerkiksi kirkastaa omia arvojasi ja sitä toimitko niiden mukaisesti, kartoittaa sitä, mihin kaikkeen oma aika kuluu ja käytätkö aikaasi sinulle merkityksellisellä tavalla tai oivaltaaksesi rajoittavatko jotkut uskomuksesi sinua tavoittamasta arkea, jota todellisuudessa haluaisit elää. Oma valmentaja voi olla rinnallakulkijana tukemassa sinun kasvua kohti juuri sinulle sopivia tavoitteita.

Nina Repo // s. 1978 // Vuokatti, Sotkamo, Kainuu

2020 Valmentajan ammattitutkinto (VAT)

2024 Sertifioitu LCF Life Coach Ratkaisukeskeinen valmentaja (30 op)

Suomen Valmentajat ry jäsen

 
 
Luonto hyvinvointi Ninni, mustikat, Ninnimoi valmennus